Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, engellerin aşılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet eder.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, işlerini yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, mal mülk sahibi olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments