Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak kudret ve hikmet sahibi olacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, hırsızlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek ticarete atılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tacizine uğramak ayrılanların kavuşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına inanılır.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, içine kapanacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak rahatın kaçacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments