Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba tarafından tacize uğramak

Rüyada baba tarafından tacize uğramak

Rüyada baba tarafından tacize uğramak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hasret gidereceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalettir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, lüks içinde olacağına alamet eder.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada babasının tacizine uğramak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments