Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından kurtarılmak

Rüyada erkek tarafından kurtarılmak

Rüyada erkek tarafından kurtarılmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir erkek tarafından kurtarılmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından kurtarılmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada balık tarafından kurtarılmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, elinize para geçeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından kurtarılmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü tarafından kurtarılmak kazancında artış olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına inanılır.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine yorulur.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, borçların sonlandırılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments