Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafından kurtarılmak

Rüyada ölü tarafından kurtarılmak

Rüyada ölü tarafından kurtarılmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Rüyada ölü tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada ölü tarafından kurtarılmak yeteneklerini geliştirmeye, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına delalet eder.

Rüyada asker tarafından kurtarılmak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kurtarılmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments