Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından kurtarılmak

Rüyada eski sevgili tarafından kurtarılmak

Rüyada eski sevgili tarafından kurtarılmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, ortak edineceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, bereketin ve verimin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada eski sevgili tarafından kurtarılmak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, eşit davranılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından bıçaklanmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, eve kapanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek lüks şekilde yaşayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments