Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalettir.

Rüyada kurt tarafından kovalanmak ticaretin değer ve hız kazanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurdun kovalaması görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine alamet eder.

Rüyada başka biri tarafından kovalanmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare tarafından kovalanmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments