Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, rızkın artacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kurt tarafından kovalanmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kurdun kovalaması görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada karga tarafından kovalanmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments