Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından kurtarılmak

Rüyada bir erkek tarafından kurtarılmak

Rüyada bir erkek tarafından kurtarılmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Rüyada bir erkek tarafından kurtarılmak kırgınlıkların biteceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada erkek tarafından kurtarılmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kar sağlayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kurt tarafından öldürülmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından kurtarılmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments