Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek sığır görmek

Rüyada erkek sığır görmek

Rüyada erkek sığır görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, öz güven kazanacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek sığır gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Rüyada erkek sığır görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi sığır görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığır kesildiğini görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalettir.

Rüyada sığır kellesi görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sığır pisliği görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada sığır yıkamak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığır ve koyun görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gözyaşına boğulacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments