Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığırın kovaladığını görmek

Rüyada sığırın kovaladığını görmek

Rüyada sığırın kovaladığını görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada sığırın kovaladığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığır kovalamak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır görmek saygın bir hayat yaşayacağına, bir yere taşınmaya, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sığır kesmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş sığır görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada sığır derisi yüzmek başarılarının devam edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi sığır görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments