Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır pisliği görmek

Rüyada sığır pisliği görmek

Rüyada sığır pisliği görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada sığır pisliği gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada sığır pisliği görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada besili sığır görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü sığır görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada inek sığır görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu günlerin biteceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada büyük sığır görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığırdan kaçmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada sığır başı görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına inanılır.

Rüyada çok sığır görmek dara düşeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments