Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır ve koyun görmek

Rüyada sığır ve koyun görmek

Rüyada sığır ve koyun görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığır ve koyun gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada sığır ve koyun görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve sığır görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kendisini geliştireceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır satmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hayır duaları alacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada besili sığır görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sığır gübresi görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada sığır inek görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığıra binmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments