Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır kellesi görmek

Rüyada sığır kellesi görmek

Rüyada sığır kellesi görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada sığır kellesi gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sığır kellesi görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır kesmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu sığır görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada bir sürü sığır görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada ölmüş sığır görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada sığır kesildiğini görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments