Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi sığır görmek

Rüyada kahverengi sığır görmek

Rüyada kahverengi sığır görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kendi işine sahip olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, verimin ve bereketin geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi sığır gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada kahverengi sığır görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada sığırlar görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada sığır inek görmek kendisini keşfedeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır dili görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada derisi yüzülmüş sığır görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda sığır görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada sığır satmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek haram mal yiyip içeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments