Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır kesildiğini görmek

Rüyada sığır kesildiğini görmek

Rüyada sığır kesildiğini görmek helal kazanç elde edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, geri plana düşeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sığır kesildiğini gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sığır kesildiğini görmek geç de olsa huzura erileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada kahverengi sığır görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada dişi sığır görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulur.

Rüyada sığır sağmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ticarette şansının düşeceğine inanılır.

Rüyada sığır kellesi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi sığır görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır kanı görmek hakkını alacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments