Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan kol saati bulmak

Rüyada bayan kol saati bulmak

Rüyada bayan kol saati bulmak aile hayatının sorunsuz olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, makamının tehlikeye gireceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan kol saati bulmak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada bayan kol saati bulmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bayan kol saati görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada kol saati bulmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerde kol saati bulmak olumsuz olaylar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada kol saat leri bulmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın kol saati bulmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada kol saat bulmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, verimin her geçen gün artacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments