Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat hediye görmek

Rüyada saat hediye görmek

Rüyada saat hediye görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yokluk çekmeyeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, örnek insan olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat hediye gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Rüyada hediye saat görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada saat hediye almak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, bir beladan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye almak zorlukları teker teker aşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret eder.

Rüyada beyaz saat hediye almak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına inanılır.

Rüyada altın saat hediye almak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada ölüden saat hediye almak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye saat hediye etmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments