Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis arkadaş görmek

Rüyada polis arkadaş görmek

Rüyada polis arkadaş görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis arkadaş gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek yalnız hissetmeye, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını polis görmek çok büyük ses getireceğine, elinin bolluk göreceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada polis arkadaş görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis arkadaşını görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, başarısız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlı polis görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis aramak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada polislerden kaçmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments