Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis elbisesi giydiğini görmek

Rüyada polis elbisesi giydiğini görmek

Rüyada polis elbisesi giydiğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ağız tadının kaçacağına, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis elbisesi giydiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada polis elbisesi giymek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada polis elbisesi giydiğini görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis yeleği giymek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek işe gösterilen ilginin artacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis üniforması giymek kafasının rahat edeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada polis üniforma giymek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Rüyada polis forması giymek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sarı beyaz elbise giymek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments