Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle çay içmek

Rüyada polisle çay içmek

Rüyada polisle çay içmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada polisle çay içmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada polisle çay içmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisini çok yıpratacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle çay içmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada sallama çay içmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada düşmanla çay içmek buna rağmen kazanç getireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafirlikte çay içmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bazı sorunların başgöstereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken çay içmek esenliğe kavuşacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada komşuda çay içmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada çay kahve içmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments