Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle evlendiğini görmek

Rüyada polisle evlendiğini görmek

Rüyada polisle evlendiğini görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, dişe diş savaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada polisle evlendiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada polisle evlenmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada polisle evlendiğini görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada atlı polis görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada polis müdürü görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada polis tarafından korunmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada polis ve karakol görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada bıçak ve polis görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments