Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise para vermek

Rüyada polise para vermek

Rüyada polise para vermek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, işlerin düze çıkarılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada polise para vermek gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada polise para vermek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada polisten para almak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevgi göreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada polis ve para görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada polis silahı görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada polisten yardım istemek doğru yatırımlar yapacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada polise kimlik vermek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada başkasının polis olduğunu görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments