Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek parmağında alyans görmek

Rüyada erkek parmağında alyans görmek

Rüyada erkek parmağında alyans görmek çaresiz durumlarda kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret eder.

Rüyada erkek parmağında alyans gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek yol yordam öğretileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ulvi kimse haline geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada parmağımda alyans görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments