Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek olan birini kadın görmek

Rüyada erkek olan birini kadın görmek

Rüyada erkek olan birini kadın görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ticaretin önünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek olan birini kadın gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada bir kadını erkek olarak görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Rüyada kadında erkek organı görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kendini erkek olarak görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, resmi bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeği kadın olarak görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalettir.

Rüyada erkek kadını öpmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments