Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek hayırlı olayların yaşanacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, desteksiz kalacağına, şansının ve bahtının döneceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek hayat boyu desteği olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın bebeğini emzirmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments