Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kendini erkek olarak görmek

Rüyada kadın kendini erkek olarak görmek

Rüyada kadın kendini erkek olarak görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kadın kendini erkek olarak gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Rüyada erkek kılığında kadın görmek malının ve parasının ziyan olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkek kadın memesi görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada kadın kıyafeti giymiş erkek görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebek emziren kadın görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, maaşının artacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın erkek olduğunu görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek birini kadın olarak görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments