Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını erkek olarak görmek

Rüyada bir kadını erkek olarak görmek

Rüyada bir kadını erkek olarak görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını erkek olarak gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekte kadın memesi görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın elbiseli erkek görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet eder.

Rüyada kadını erkek organlı görmek işini kaybedeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments