Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek görmek

Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek görmek

Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada kadın kıyafetli erkek görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, refah düzeyinin artacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kıyafeti giymiş erkek görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği kadın kıyafetiyle görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine inanılır.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kadın kıyafetleri giymek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, haksızlıklara uğranılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments