Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek mendili görmek

Rüyada erkek mendili görmek

Rüyada erkek mendili görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkek mendili gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Rüyada erkek mendili görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, dünya malı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekten mendil almak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine mendil vermek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mendil vermek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mendil hediye almak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada mendil ütülemek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işaret eder.

Rüyada mendil satmak kimseyle konuşmayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde mendil sallamak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments