Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil ütülemek

Rüyada mendil ütülemek

Rüyada mendil ütülemek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada mendil ütülemek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada mendil ütülemek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kelle ütülemek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceket ütülemek geri plana düşeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gömlek ütülemek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına yorulur.

Rüyada halı ütülemek daha kararlı bir kişi olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada çeyiz ütülemek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada takım elbise ütülemek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada havlu ütülemek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments