Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek külotu giymek

Rüyada erkek külotu giymek

Rüyada erkek külotu giymek dünya malı edineceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yol alacağına, dilediği gibi yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek külotu giymek gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada erkek külotu giymek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kirli külot giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, zinde kalacağına, de zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah külot giymek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulur.

Rüyada temiz külot giymek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı külot giydiğini görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil külot giymek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yeni külot giymek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada külotu ters giymek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments