Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah külot giymek

Rüyada siyah külot giymek

Rüyada siyah külot giymek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada siyah külot giymek gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada siyah külot giymek çok başarılı adımlar atacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah dantelli külot görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah külot almak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah külot görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına tabir olunur.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, geniş bir rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap almak kızına daima sahip çıkacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil külot giymek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments