Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati kordonu görmek

Rüyada kol saati kordonu görmek

Rüyada kol saati kordonu görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, eski enerjisini bulacağına yorulur.

Rüyada kol saati kordonu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada kol saati kordonu görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saat kordonu görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat kordonu görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet eder.

Rüyada kordonsuz saat görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada göbek kordonu kesmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments