Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek keçi görmek

Rüyada erkek keçi görmek

Rüyada erkek keçi görmek önemli atılımlar yapacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada erkek keçi gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada erkek keçi görmek hatalarını fark edeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi keçi görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada keçi kafası görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi dışkısı görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada keçi pisliği yemek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yakın akrabadan gelecek habere delalet eder.

Rüyada keçi yavruları görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çirkin amellere, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütlü keçi görmek mutluluktan havalara uçacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments