Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü keçi görmek

Rüyada sütlü keçi görmek

Rüyada sütlü keçi görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, umduğunu bulamayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Rüyada sütlü keçi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada sütlü keçi görmek sevinçli haberler alınacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütlü tatlı yemek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada sütlü kadayıf görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada sütlü nescafe içmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sütlü şeker görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulur.

Rüyada sütlü çorba içmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü tatlı görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, dertlerin son bulacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada sütlü kahve içmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments