Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi keçi görmek

Rüyada dişi keçi görmek

Rüyada dişi keçi görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Rüyada dişi keçi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Rüyada keçi dişi görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi keçi görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek ve keçi görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara keçiler görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde keçi görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sağmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret eder.

Rüyada keçi çanı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane keçi görmek elde bulunan imkânların artacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments