Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yavruları görmek

Rüyada keçi yavruları görmek

Rüyada keçi yavruları görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada keçi yavruları gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu beslemek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, tövbe etmeden vefata, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Rüyada keçi yavrusunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada keçi yavrusu görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş keçi yavrusu görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada keçi yavrusu almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments