Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi dışkısı görmek

Rüyada keçi dışkısı görmek

Rüyada keçi dışkısı görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, geride bırakacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada keçi dışkısı gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Rüyada keçi dışkısı görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını yemek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada dışkısını yaptığını görmek onun kıymetini her daim bileceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz dışkısı görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dışkıyla oynamak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, dertlerinin günden güne artacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek dışkısı temizlemek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments