Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kaz görmek

Rüyada erkek kaz görmek

Rüyada erkek kaz görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalettir.

Rüyada erkek kaz gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Rüyada erkek kaz görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada uçan kaz yakalamak rahatlığa ereceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz ve yavrularını görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaz avlamak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazma almak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yolunun hep açık olacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada evde kaz görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, işlerini boşvereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kazma kazmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kaz görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments