Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz avlamak

Rüyada kaz avlamak

Rüyada kaz avlamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaz avlamak gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Rüyada beyaz kaz avlamak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kaz avlamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada üveyik avlamak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden balık avlamak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada boğa avlamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada elle balık avlamak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada hayvan avlamak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda balık avlamak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments