Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kaz görmek

Rüyada tavuk kaz görmek

Rüyada tavuk kaz görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada tavuk kaz gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, işinde en iyisi olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz tavuk görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kaz görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Rüyada suda kaz görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işarettir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek önündeki engelleri aşamayacağına, başının derde gireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulur.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek derdin sona ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments