Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazma almak

Rüyada kazma almak

Rüyada kazma almak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hainlik yapacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada kazma almak gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Rüyada beyaz kaz yakalamak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, ticarette yol katedeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada uçan kaz yakalamak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kaz kovalamak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kaz beslemek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada yabani kaz yakalamak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek kaz görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kaz eti yemek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada yumurtlayan kaz görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
yeliz

merhaba, rüyamda giriş kat bir eve giriyorum, evı dolasıyorum dolasırken bı kücük ardıyeden ses gelıyor kapısını actıgımda bakıyorum evlenmekten döndüğüm eski sevgilim. kazma kürekle çalışıyor, konusuyoruz ama soguk ve çok değişmiş orası da onun evıymıs oturmak ıcın tamırat yapıyormus hayrolsun ınsallah yorumlarsanız memnun olurum