Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kaz görmek

Rüyada evde kaz görmek

Rüyada evde kaz görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kaz gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Rüyada evde kaz görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kazma görmek sevinçli bir haber alınacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük kaz görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz civciv görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, haberler alacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kaz görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments