Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini istemeye gitmek

Rüyada birini istemeye gitmek

Rüyada birini istemeye gitmek hayırlı ve güzel olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada birini istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada istemeye gitmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek yeni insanlarla tanışacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek kısmetinin hep açık olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek istememek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada askere gitmek istememek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada erkek istemeye gitmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments