Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkasından su dökmek

Rüyada arkasından su dökmek

Rüyada arkasından su dökmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulur.

Rüyada arkasından su dökmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada arkasından su dökmek işlerini büyüteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin arkasından su dökmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtına su dökmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada camdan su dökmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıya su dökmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hedeflere ulaşamayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments