Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek horoz görmek

Rüyada erkek horoz görmek

Rüyada erkek horoz görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek horoz gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada erkek horoz görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yollarını ayıracağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil horoz görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada paçalı horoz görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada siyah horoz kesmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada horozun uçtuğunu görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve horoz görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek ve horoz görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments