Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paçalı horoz görmek

Rüyada paçalı horoz görmek

Rüyada paçalı horoz görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, giden birinin geri döneceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada paçalı horoz gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada paçalı horoz görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada paçalı don görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, darlık içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paçalarının yandığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işarettir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada paçalı don giymek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada paçaları çamurlu görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, vaaz ve nasihate, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments