Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah horoz kesmek

Rüyada siyah horoz kesmek

Rüyada siyah horoz kesmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah horoz kesmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada siyah horoz kesmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulur.

Rüyada horoz kesmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada horozu kesmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, bereketli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada horoz kesmek yemek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozun kafasını kesmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada horoz başı kesmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah horoz görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah koç kesmek hayatını yoluna koymaya, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments