Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil horoz görmek

Rüyada yeşil horoz görmek

Rüyada yeşil horoz görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil horoz gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil horoz görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada horoz sürüsü görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalettir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü horoz görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz resmi görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavukla horoz görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayırlı adımlar atacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada başında horoz görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments